Om Sami

Mit liv i Danmark begyndte i 1993, men jeg er født og opvokset i Egypten. Jeg har altid haft en drøm om at bruge mine kreative evner, selvom jeg er uddannet jurist.

Jeg jagtede drømmen og begyndte i lære som frisør i 1995 hos Salon Beauty på Trøjborg. Der var jeg til 1999, hvor jeg bestod min svendeprøve som nr. 1 på min årgang.

Efter svendeprøven var jeg 3 år hos Salon Træholt i storcenter nord. Og derefter et år hos Salon Li-Saks på Nordre Strandvej i Risskov.

I 1999 henvendte de sig fra frisørskolen i Århus, da de gerne ville have mig som timelærer. Der var jeg i 2000. Jeg har desuden undervist på forskellige kurser som:

- ID hair. - Bella vista. - København frisørlaug. - Århus frisø - Århus frisørlaug.

I 2002 åbnede jeg min egen salon, Salon Sami. Hvilket jeg altid har drømt om. Her kunne jeg dyrke mine kunstneriske evner.

Jeg tager løbende efteruddannelser, da det er vigtigt for mig at udvikle mig fagligt. Og udfordre mine kunstneriske evner. Jeg holder mig inspireret og opdateret, ved at tage på kurser både i Danmark, men også internationalt. På den måde udvikler jeg mig, så du altid kan være sikker på den bedste rådgivning.

Frisør Sami, Thorvaldsensgade 7 kld., tlf.: 86 123 321, e-mail sami-sallam@live.dk , klik her for kort